"1-31 Ekim Meme Kanseri ve Bilinçlendirme Ayı" kapsamında fakültemiz Hemşirelik Bölümü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Onkoloji Hemşireliği Derneği iş birliğiyle bu yıl dijital platformda "Meme Kanseri Bilinçlendirme Eğitim Programı" düzenlendi.

Eğitim programına alanında uzman öğretim elemanları Doç. Dr. Melike Demir Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Havva Karadeniz,  Dr. Öğr. Üyesi Sema Koçan ve  Arş. Gör. Cemile Aktuğ tarafından dünyada ve Türkiye'de meme kanseri, meme kanserinde risk faktörleri ve belirtiler, meme kanserinden korunma, erken tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirme yapıldı. Onkoloji Hemşireliği Derneği Meme Kanseri Hemşireliği grup başkanı Prof. Dr. Ayla GÜRSOY kanser farkındalığına dikkat çekerek toplum farkındalığı için açıklamalarda bulundu. Fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Aydanur AYDIN moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik 122 katılımcı ile sonlandırıldı.