19 Şubat 2020 tarihinde, yeni eğitim-öğretim yarıyılında fakültemiz akademik personeli, yılın ilk deneyim paylaşım toplantısında bir araya geldi. Toplantıda fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Çolak, etkili eğitim-öğretim yöntemleri temalı bir seminer gerçekleştirdi. Sayın Çolak, ders yürütme sürecinde bizzat kendisinin kullandığı eğitim-öğretim ve değerlendirme yöntemlerinden bahsetti. Katılımcıların sıkça söz aldığı toplantıda birçok eğitim-öğretim yöntemine değinildi, bu yöntemler ile ilgili çeşitli örnekler avantaj-dezavantaj çerçevesinden yorumlara açıldı. Sayın Çolak kullanılan yöntemlere alternatif yöntemler sundu. Seminer, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Mehmet Ferhat Özbek tarafından Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Çolak'a teşekkür belgesinin takdimi ile sona erdi.