Deneyim Paylaşım Toplantılarımızın ilki fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Aydın KIVANÇ'ın Eğitim-Öğretim konulu semineriyle başladı. Büyük ilgi toplayan seminerde Sayın Kıvanç, "Eğitim öğretim sürecinin önemli kilit noktaları, mihenk taşları nelerdir? Bu süreçte nasıl bir yol izlenmelidir?" sorularına tecrübe, örnek ve anekdotlarla cevap niteliğinde bir konuşma gerçekleştirdi. Bunların yanı sıra eğitim öğretim sürecinin en önemli konu başlıkları olarak nitelendirdiği "özgüven, empati, sempati, mütekamiliyet (yetkinlik) ve işini sevme" kavramlarını örneklerle detaylandırarak açıkladı. Konuşma sonrasında dinleyicilerden gelen, eğitim öğretim süreci ve bu süreçteki tecrübelerine ilişkin soruları yanıtladı. Seminer, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Mehmet Ferhat ÖZBEK tarafından Dr. Öğr. Üyesi Aydın KIVANÇ'a teşekkür belgesinin takdimi ile sona erdi.