Gümüşhane Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Fakültemiz Sosyal Hizmetler Bölümü işbirliği ile 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinliği Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerinin, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin ve Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcısının  katıldığı etkinlik, Gümüşhane Milletvekillerinin günün anlam ve önemi ile ilgili telgraflarının okunması ile başlamıştır. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK, dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ferhat ÖZBEK ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürünün günün kapsamı ve önemi ve kadına yönelik şiddete karşı  konuşmaları, video gösterimi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Sosyolog Bilge URHAN ve Sosyal Hizmet Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ayşin ÇETİNKAYA BÜYÜKBODUR’un konuşmalarının ardından el baskısı faaliyeti ile program sonlandırılmıştır.