Sağlık Yönetimi Bölümünde Kariyer Günleri

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Taşkın Kılıç tarafından organize edilen ve konuşmacı olarak Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürkve Başhekim Yardımcısı Dr. HasanAzmi Hacıfettahoğlu’nun katıldığı programa Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yönetimi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Sedat Bostan, bölüm akademisyenleri ve öğrenciler iştirak etti.

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yönetimi Fakültesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen proğramdaMedical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk, Sağlık Yönetimi bölümünde okuyan öğrencilere hastane yönetimi ve süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.Cantürk, öğrencilere meslek seçiminin çok önemli olduğunu hatırlatarak üniversitede okurken gerekli destek eğitimlerinin alınması gerektiğini vurguladı.
Cantürk, “hedeflerinizi şimdiden belirleyin. Toplumun her kesimine ve vatana hizmet için hareketle yola çıktığınızda çok başarılı olacağınıza inanıyoruz. Her fırsatta Kitap okuyun” dedi.
Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Başhekim Yrd. Hasan Azmi Hacıfettahoğlu’de öğrencilere işe alım süreçleri ve kurumun beklentileri hakkında bilgi vererek iş görüşmeleri sırasında yapılacakları konusunda bilgilendirmede bulundu.Konuşmaların ardından Cantürk ve Hacıfettahoğlu, öğrencilerin sorularını cevaplarken Sağlık Yönetimi Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Sedat Bostan’da katılımcılara teşekkür etti.