‘Kanser Önlenebilir mi? Kanserde Erken Tanı’ paneli

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen ‘Kanser Önlenebilir mi? Kanserde Erken Tanı’ paneli  15 Nisan 2015 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Panelde patoloji uzmanı Dr Uğuray Payam AHMEDMAULİD ‘Kanser Önlenebilir mi?’ konusunda yaptığı açıklamalarla sağlıklı yaşamanın önemini ve kanseri önlemede nelere dikkat edilme konusunda açıklamalarda bulundu. Yrd. Doç. Dr. Melike DEMİR DOĞAN ‘Kanserde Erken Tanı’ başlıklı sunumuyla kanser türlerine göre erken tanı yöntemlerinden bahsetti. Panel katılımcıların soruları ve yorumları ile yapılan kısa tartışmanın ardından sona erdi.