Hemşirelik Bölümü tarafından "Tıbbi Atık Eğitimi" Paneli gerçekleştirildi.

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen “Tıbbi Atık Eğitimi” paneli 12.10.2016 tarihinde gerçekleşmiştir.

Hemşirelik Bölümü öğrencilerine hem sağlık çalışanı olarak hem de toplumun bilinçli bir ferdi olarak bilmesi gereken atıklar, özellikle geri dönüştürülebilen atıklar, tıbbi atıklar ve tehlikeli atıklar konularında farkındalık paneli yapılmıştır. Panelde; Hemşirelik Bölümü Başkanı Yard. Doç. Dr. Ayşe ÇOLAK’ın Başkanlığında Yard. Doç. Dr. Turgut ŞAHİNÖZ, Yard. Doç. Dr. Nurçin KÜÇÜK KENT, Arş. Gör. Murat SEMERCİ, Arş. Gör Sevda UZUN eğitim vermişlerdir.

Panele katılanlara atıklarla ilgili ön değerlendirme ve panel sonunda da son değerlendirme yapılmıştır. Program sonunda Panelistlere Teşekkür Belgesi verilmiş, katılan 325 öğrenciye de katılım belgeleri verilmiştir.