Hemşirelik Bölümü, Birinci Sınıf Öğrencileri ile “ÜNİVERSİTEMİZDE İLK GÜN” Etkinliği

2015- 2016 Eğitim - Öğretim Güz Dönemi GÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, birinci sınıf öğrencileri 14 Eylül saat 10.00 itibaren “ÜNİVERSİTEMİZDE İLK GÜN” etkinliğinde bir araya geldi.  Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe ÇOLAK ‘ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sedat BOSTAN, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuri GÜLEŞCİ ve bölüm hocalarından Yrd. Doç. Dr. Turgut ŞAHİNÖZ, Yrd. Doç. Dr. Melike DEMİR DOĞAN,  Ögr. Gör. Nurşen KULAKAÇ,  Ögr. Gör. Elanur ULUDAĞ, Araş. Gör. Bahadır TERCAN, Araş. Gör. Murat SEMERCİ, Araş. Gör. Cemile AKTUĞ, Araş. Gör. Sevda UZUN ve üst sınıflardan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin birinci gününde öğrenciler ile birebir tanışılarak öğrencilere: sosyal - kültürel etkinlikler,   üniversite ve bölüm hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca dördüncü sınıf öğrencileri birinci sınıf öğrencilerine deneyimlerini aktardılar ve soruları cevaplandırıp tavsiyelerde bulundular. İkinci gün ise öğrencilere derslerde kullanılacak kitaplar hakkında ders hocaları tarafından bilgi verildi. Öğrencilere uygulama yapacakları bölümlaboratuvarı  ve öğenci derslikleri tanıtıldı. Etkinliğe 61 kişi katıldı.

Öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyoruz.