Gümüşhane Üniv. Sağlık Yönetimi Bölümü Gümüşhane Cezaevinde Tiyatro dinletisi gerçekleştirdi.

Sağlık Yönetimi bölümü öğrencilerinin hazırladığı skeç, türkü ve şiirler mahkumlar tarafından büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz yıllarda Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Taşkın KILIÇ Koordinatörlüğünde Cezaevine yönelik kitap kampanyası, ilk yardım eğitimi, motivasyon eğitimi gibi konularda çeşitli etkinlikler düzenleyen bölüm öğrencileri, bu sefer gelen talep üzerine tiyatro oyunu sergilediler.Etkinliğe Cezaevi yönetimi ve personelleri de iştirak etti. Etkinlik boyunca yardımlaşma, kardeşlik, hayata pozitif bakma gibi konular işlendi. Türkü ve şiirlerle renklenen program boyunca mahkumların yüzünde sıcak bir gülümseme belirdi. Programı koordine eden Yrd. Doç. Dr. Taşkın KILIÇ, üniversite olarak sadece dışarıda olan kişilere değil, içerideki insanlara da bilgi ve ilgi göstermemiz gerektiğini, içeriye bir şekilde düşen insanların ıslahı ve topluma kazandırılması için gerekli hassasiyeti göstermenin, aslında bir insanlık görevi olduğunu belirtti. Bundan sonrada çeşitli etkinliklerle cezaevi, yatılı okul ve bilgiye muhtaç olan yer yere gönüllü faaliyet yürüteceklerini belirtti.

Cezaevi yönetimi öğrencilere bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür etti.