Beslenme ve Diyetetik Oryantasyon Programı

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında bölümümüze yeni kayıt yaptırmış olan ve yatay geçişle gelen öğrencilere yönelik olarak 25.09.2014 tarihinde  11:00-12:00 saatleri arasında SYO Çok Amaçlı Salonda oryantasyon programı düzenlenmiştir.  Program çerçevesinde öncelikle bölüm hocalarımız tanıtılarak üniversitemiz tanıtım videosu izlenmiş; sonrasında Öğrenci İşleri, Kütüphane Dokümantasyon ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlıklarından birer görevlinin konuşması, ardından Erasmus-Farabi hakkında bilgi verilmesi sağlanmıştır. Son olarak öğrencilerin soruları cevaplanmış ve pestil-köme ve kuşburnu suyu ikramı gerçekleştirilmiştir.