Aysın-Rafet Ataç Kültür ve Eğitim Vakfı Burs Duyurusu

Aysın-Rafet Ataç Kültür ve Eğitim Vakfı kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi, başarılı, çağdaş üniversite öğrencilerine burs vermektedir.

1) 2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılında vakıf tarafından üniversitemiz öğrencileri için 5 (beş) kişilik burs kontenjanı ayrılmıştır.

2) Bursiyer adaylarının vakıf web sayfasında (www.atackutup.com) yayınlanan "Burs Yönetmeliği"ni okuduktan sonra yine aynı sayfada bulunan "Burs başvuru dilekçesi - Öğrenci tanıtım formu" ve dilekçede istenen evrakları eksiksiz hazırlayıp, ailede çalışan veya çalışanların gelirlerini belirten belgeyi ekleyerek üniversite aracılığı ile 09 Ekim 2017 Pazartesi akşamına kadar vakfa teslim etmeleri gerekmektedir.

3) Adaylar Ekim ayı içerisinde Vakfın Burs Komitesi tarafından değerlendirmeye alınacaklardır. Adayların içerisinden burs almaya hak kazananlarla iletişim kurulacaktır. Ayrıca isimleri vakfın web sayfasında yayınlanacaktır.